TAALRIJK.BE ZOEKT EEN OVERNEMER! HEB JE INTERESSE OM DEZE MOOIE WEBSITE VERDER TE LATEN BLOEIEN? NEEM CONTACT MET ME OP VIA INFO@TAALRIJK.BE

ABOUT TAALRIJK.BE

 

Opzet

Taalrijk.be werd opgericht op 12 september 2014 door Sanne Pittomvils, eerst GOK-leekracht in het Brusselse, nadien coördinerend leerkracht anderstalige nieuwkomers in Hasselt.

De website richt zich tot leerkrachten die aan woordenschatstimulatie willen werken met anderstalige nieuwkomers of met kinderen die thuis een andere taal dan Nederlands spreken.

Het idee achter de website is om leerkrachten werk te besparen en te inspireren door hier een verzameling aan zelfgemaakte en gevonden materialen aan te bieden.

 

Feedback

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen met deze website. Heb je vragen of opmerkingen, mis je iets op de website, heb je zelf ideeën of wil je leuke momenten delen. Mail ze zeker naar: info@taalrijk.be!

 

Materialen

Alle rechtstreeks beschikbare materialen zijn zelfgemaakt. Enkele afbeeldingen zijn zelf ontworpen, maar meestal verkregen via de websites: Pixabay en Open clip art, waarvoor zeer onze dank!

 

Gebruiksvoorwaarden

De gratis te downloaden materialen mogen vrij gebruikt, gekopieerd en verspreid worden, mits naamvermelding.

De materialen die aangekocht kunnen worden, zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Deze materialen mogen gekopieerd worden voor eigen leerlingen, maar mogen niet verspreid, opgeslagen of openbaar gemaakt worden, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur..

Geen van beide materialen mogen voor commerciële doeleinde gebruikt worden.

 

Wil je op je eigen website vermelden naar iets wat je op taalrijk.be gevonden hebt? Heel leuk! Je mag het ons dan ook steeds laten weten. Let wel op met hotlinken want dat is strafbaar. Hotlinken is wanneer een afbeelding of een document rechtstreeks op je eigen pagina zichtbaar is en dus gedownload wordt vanaf deze website zonder dat taalrijk.be bezocht wordt.

 

 

 

 

© taalrijk.be, 2016, door Sanne Pittomvils

Met dank aan: Pixabay & Openclipart.

 

 

Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden